Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme!

Viime kuukausien ajan olemme työstäneet tiiviillä tahdilla päivitystä verkkokauppaamme. Viimein voimme avata sivuston asiakkaidemme iloksi. Olemme lisänneet paljon uusia tuotteita päivityksen yhteydessä, joten kannattaa käyttää hetki aikaa ja tutustua verkkokaupan tarjontaan. Meiltä löydät kaunista pohjoismaista käyttö-designia niin arkeen kuin juhlaan, sekä myös uniikkeja taide-esineitä sisustukseen ja kokoelmiin.

Haluamme juhlistaa uuden kaupan avaamista tarjoamalla 10% alennuksen kaikista yli 100 euron arvoisista tilauksista. Saat avajaistarjouksen käyttöösi syöttämällä kassalla koodin WELCOME-ARI . Kampanja on voimassa joulukuun 2016 loppuun saakka.

Muistathan myös että tarjoamme ilmaiset postikulut yli 500 euron tilauksille kotimaassa ja yli 1200 euron tilauksille ulkomaille.